Kviečiame į vebinarą ,,Dronai ir 3D lazerinis skenavimas"

Vis dar svarstote ar 3D lazerinis skenavimas bepiločiu orlaiviu gali būti pritaikytas Jūsų kasdieniniuose darbo procesuose? Kaip kartografuojant su Lidar dronu pasiekti norimą rezultatą? 

Apie visa tai kalbėsime balandžio 17 d. (trečiadienį) 10.00 val. mūsų organizuojamame vebinareKviečiame prisijungti! 

Vasario/kovo mėnesiais atlikome per dvidešimt kartografavimo misijų su DJI Zenmuse L1, DJI Zenmuse L2 ir Phoenix Recon XT Lidar kameromis. Tad vebinaro metu planuojame: 

  • Apžvelgti DJI Matice M350 RTK droną ir su juo suderinamus Lidar‘us: DJI Zenmuse L2 ir Pheonix RECON-XT. Plačiau papasakoti kuo skiriasi šios technologijos.
  • Palyginti gautus rezultatus tarpusavyje, su GPNS imtuvu koordinuotais taškais bei su antžeminiu Trimble X7 skeneriu nuskenuota medžiaga.
  • Pristatyti duomenų rezultatus gautus su programinėmis įrangomis: DJI Terra, Trimble Business Center ir Trimble RealWorks.

Įdomu pamatyti kaip atrodo naujuoju DJI Zenmuse L2 Lidar'u surinkti duomenys? Dalinamės video įrašu 😊 Viršutinėje ekrano dalyje L2 surinktas tašku masyvas, žemiau – įvairūs klasifikavimo rezultatai bei palyginimas su DJI Mavic 3 Enterprise fotogrametrine medžiaga.

Susitinkame vebinare balandžio 17 d. 10 val.  Registracija

Trukmė: 90 min.

x:0;y:0